Verkkokaupan ehdot

1. Hinnat

Sivuilla esiintyvät hinnat ovat pääsääntöisesti arvonlisäverollisia hintoja. Tuotesivulla on tuotteen hinnan yhteydessä ilmoitettu tuotteen verokanta (24,14,10). Verkkokaupassa saattaa olla myynnissä myös arvonlisäverottomia tuotteita, joiden hinnan perässä kerrotaan, että kyse on arvonlisäverottomasta tuotteesta (mm. kauttamyynti ja osa käytetyistä tavaroista).

2. Maksutavat

Tuotteiden maksu tapahtuu etukäteismaksuna/tilisiirtona tilille tai verkkomaksupainikkeiden avulla. Lisätietoa verkkomaksupainikkeista ja maksutavoista Checkoutin sivulta.

3. Toimitukset

Tuotteet toimitetaan postipakettina Itellan hinnaston mukaisesti. Myyjä pidättää kuitenkin oikeuden toimittaa tuotteet maksikirjeenä, mikäli se tuotteen painon ja koon perusteella on mahdollista. Erittäin suurien ja painavien tuotteiden toimituksessa sovimme asiakkaan kanssa erikseen toimitustavasta ja hinnoittelusta.

Tuotteet pyritään lähettämään viimeistään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa, jää se jälkitoimitukseen. Tällöin asiakasta informoidaan viivästyksestä mahdollisimman pian ja sovitaan jatkosta.

Ostaja on velvollinen tarkastamaan toimitetun tavaran. Myyjä ei vastaa tuotteen käytön aiheuttamista vahingoista eikä kuljetuksen aikana aiheutuneista vahingoista. Mikäli tuote on vahingoittunut toimituksessa, on ostajan tehtävä vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja informoitava myyjää.

4. Huomautukset ja palautukset

Huomautukset tuotteen kunnosta tai toimitussisällöstä tulee tehdä 7 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusaika on enintään 14 vuorokautta. Mikäli tuotteen palautus johtuu myyjän virheestä, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan sillä ehdolla, että tuote on avaamattomassa paketissa ja myytävissä edelleen uutena tuotteena.

5. Takuu

Tuotteilla on maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu. Takuu alkaa tuotteen myyntipäivästä.

Muita tuotteitamme

DEEKAX TALTERI DIVK-C 330

25.00 €

Osta
ONNLINE MAX

17.90 €

Osta
NILAN VGU 250

13.00 €

Osta
ENERVENT KANAVAKOTELO

20.00 €

Osta
ILOXAIR 89 / OPTIMA,PLUS

13.90 €

Osta
SYSTEMAIR VR400 BCD/VR

48.00 €

Osta

Suosittuja tuotteita

ILTO 430/435/440

Kotimainen ILTO / SWECON CASA 430/435/440 Suodatinpaketti