Menu


Verkkokaupan ehdot

1. Hinnat

Sivuilla esiintyvät hinnat ovat pääsääntöisesti arvonlisäverollisia hintoja. Tuotesivulla on tuotteen hinnan yhteydessä ilmoitettu tuotteen verokanta (24,14,10). Verkkokaupassa saattaa olla myynnissä myös arvonlisäverottomia tuotteita, joiden hinnan perässä kerrotaan, että kyse on arvonlisäverottomasta tuotteesta (mm. kauttamyynti ja osa käytetyistä tavaroista).

2. Maksutavat

Tuotteiden maksu tapahtuu etukäteismaksuna/tilisiirtona tilille tai verkkomaksupainikkeiden avulla. Lisätietoa verkkomaksupainikkeista ja maksutavoista Checkoutin sivulta.

3. Toimitukset

Tuotteet toimitetaan postipakettina Itellan hinnaston mukaisesti. Myyjä pidättää kuitenkin oikeuden toimittaa tuotteet maksikirjeenä, mikäli se tuotteen painon ja koon perusteella on mahdollista. Erittäin suurien ja painavien tuotteiden toimituksessa sovimme asiakkaan kanssa erikseen toimitustavasta ja hinnoittelusta.

Tuotteet pyritään lähettämään viimeistään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa, jää se jälkitoimitukseen. Tällöin asiakasta informoidaan viivästyksestä mahdollisimman pian ja sovitaan jatkosta.

Ostaja on velvollinen tarkastamaan toimitetun tavaran. Myyjä ei vastaa tuotteen käytön aiheuttamista vahingoista eikä kuljetuksen aikana aiheutuneista vahingoista. Mikäli tuote on vahingoittunut toimituksessa, on ostajan tehtävä vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja informoitava myyjää.

4. Huomautukset ja palautukset

Huomautukset tuotteen kunnosta tai toimitussisällöstä tulee tehdä 7 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusaika on enintään 14 vuorokautta. Mikäli tuotteen palautus johtuu myyjän virheestä, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan sillä ehdolla, että tuote on avaamattomassa paketissa ja myytävissä edelleen uutena tuotteena.

5. Takuu

Tuotteilla on maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu. Takuu alkaa tuotteen myyntipäivästä.

Muita tuotteitamme

REXOVENT RDAA/RDAC (Uusi malli)

34.00 €

Osta
ILTO 320

11.00 €

Osta
ONNLINE ENERGY

28.50 €

Osta
ÖSTBERG HERU 50/75/90/100S

36.50 €

Osta
FRESCO FUTURA 400/450

48.00 €

Osta
KOMFOVENT (Domekt) REGO 400 P

33.50 €

Osta

Suosittuja tuotteita

ILTO 430/435/440

Kotimainen ILTO / SWECON CASA 430/435/440 Suodatinpaketti